Box system

Box System

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izradi nameštaja, upotrebi najsavremenijih tehnologija i timu stručnjaka različitih profila razvili smo inovativni koncept izrade i prodaje korpusnih elemenata za opremanje enterijera, koji su unapred definisani i kataloški sistematizovani. Ovakav način proizvodnje elemenata ubrzava i olakšava proces proizvodnje, poručivanje elemenata, smanjuje rok izrade elemenata, što dovodi do povoljnije cene krajnjeg proizvoda, uz izuzetnu fleksibilnost svih elemenata u Zomont BOX System ponudi.

Priprema i projektovanje Zomont BOX System elemenata vrši se u najsavremenijem softveru koji omogućava vizuelizaciju Vaših Zomont BOX System elemenata u trodimenzionalnom prostoru. Upotreba najkvalitetnijih pločastih materijala stranih proizvođača garantuje visok kvalitet odabranih elemenata, pruža široku paletu boja i završnih obrada.

Sečenje i obrada materijala se obavlja prema krojnim listama koje mi izrađujemo.

Materijali se obrađuju na najmodernijim CNC mašinama koje garantuju kvalitet i preciznost sečenja. U procesu sečenja i obrada ne koristi se testera, već frezer – glodalo, što za rezultat daje savršeno obrađene elemente.

Materijal je pripremljen – razbušen za sklapanje.

Svi sastavni delovi Zomont BOX System elemenata su razbušeni za laku montažu okova svetskih proizvođača. Takođe, možemo Vam isporučiti i sve sastavne delove elemenata sa pratećim okovom, delimično ili potpuno sklopljene.

Zomont BOX System elementi su namenjeni profesionalnim stolarima, hobi majstorima i svim ljudima koji u svom alatu poseduju čekić i odvijač, a žele sebi napraviti nešto po sistemu „sam svoj majstor“.

Ovde možete preuzeti:
Katalog elemenata
Porudžbenica

Molimo Vas da najavite i zakažite termin za poručivanje Zomont Box System elemenata i naši stručnjaci će Vam biti na raspolaganju za konsultacije i savete. Kontaktirajte nas telefonom ili email-om.

Kupac je u obavezi da prilikom popunjavanja porudžbenice jasno definiše materijale, dimenzije elemenata sa odabranim konstruktivnim opcijama i napomenama, otvore i pozicije ugradne tehnike, dimenzije radnih ploča sa pozicijama i merama otvora za ugradnu tehniku i sudoperu. Sve troškove eventualnih prepravki elemenata snosi kupac!
Zomont nije u obavezi da rešava, tumači i definiše dimenzije elementa i uklapanja u okviru mera prostorija sa postojećim instalacijama.

VAŽNE NAPOMENE

Pre dolaska na prethodno zakazani termin predaje porudžbenice OBAVEZNO popunite obrazac sa svim podacima, pripadajućim opcijama i napomenama (pogledati primer popunjene porudžbenice).
ZOMONT nije u obavezi da tumači I popunjava obrazac porudžbenice zajedno sa naručiocem.