Farbanje MDF-a

 

ZOMONT u standardnoj ponudi usluga nudi obradu i uslužno farbanje elemenata od MDF ploča.

Pored sečenja i CNC obrade MDF ploča (profilisanje površina, ivica) vršimo i završnu površinsku obradu farbanjem po zahtevu.

Farbanje se vrši na ravnim i profilisanim površinama, furniranim elementima, masivnom drvetu. Boje se definišu iz RAL i NCS karte. Po zahtevu može se izraditi uzorak prema kome se može precizno ustanoviti i dogovoriti boja, nijansa, obrada, nivo sjaja, efekat i sl.

Proces pripreme – brušenja i nanošenja najkvalitetnijih podloga, boja i lakova u najvećem delu procesa je automatizovan čime se eliminišu nedostaci uobičajene ručne obrade i dobijaju površine visokog kvaliteta u svim odabranim nivoima sjaja – mat, polu sjaj, visoki sjaj. Postupak farbanja izvodi se u komori sa nadpritiskom uz poštovanje strogih pravila higijene radnog prostora, procedure i vremena sušenja boja i lakova koje koristimo prilikom obrade površina.

Dugogodišnje iskustvo koje imamo u proizvodnji nameštaja i enterijera visoke klase delimo i nudimo i našim korisnicima usluga – hobi majstorima i profesionalcima.

Veliki broj zadovoljnih korisnika najbolja je preporuka i garancija kvaliteta koji nudimo.