Masivne ploče

Sve počinje sa drvetom…

Većina radnih površina koje se primenjuju u enterijeru izrađene su od modernih kompozitnih materijala sastavljenih od vlakana i usitnjenih delova drveta različitog kvaliteta. Mi vas vraćamo korenima. Pružamo vam mogućnost da unesete deo prirode u vašu kuhinju. Radne ploče od masivnog drveta izrađuju se od građe najvišeg kvaliteta u kombinaciji sa površinskom zaštitom na bazi prirodnih ulja u skladu sa savremenim ekološkim načinom života.

Dužina 4000 mm
Širina 1220 mm
Debljina 19 – 26 – 32 – 42 mm
Širina letvica 20 – 42 ± 2 mm
Sadržaj vlage 10% ± 2%
Površinska obrada Grit 100 Lepljenje Prema EN 204 – D3 Emisija formaldehida Prema klasi E1 EN 717-2/94

Tikovina

Tropska vrsta drveta tamne i bogate teksture, vrlo otporna na atmosferske uticaje. Primenjuje se za izradu elemenata u enterijerima i eksterijerima od kojih se očekuje visoka otpornost i trajnost.

Wenge

Jedna od najprestižnijih vrsta drveta poreklom iz ekvatorijalne Afrike, poznate tamne teksture od bronzane do crne boje. Primenjuje se pri izradi površina nameštaja vrhunskog kvaliteta.

Zebrano

Dobro poznata vrsta drveta po svojim karakterističnim braon, smeđim i žutim drvenim vlaknima. Jedna od najpopularnijih afričkih vrsta, zahvaljujući izuzetnom dekorativnom efektu.