Opremanje

Dugogodišnje iskustvo u izradi nameštaja i opremanju enterijera različitih namena (privatnih, poslovnih, javnih) svrstava ZOMONT u vodeće kompanije u ovoj oblasti. Program nameštaja ZOMONT izrađuje od najrazrovrsnijih materijala najvišeg kvaliteta – univer, bojeni i furnirani medijapan, aluminijum, inox, kvarcne i solid surface radne površine.

Uz primenu najsavremenijih materijala i tehnoloških procesa, u ZOMONT-u imate mogućnosti da maštovitim i racionalnim rešenjima stvorite enterijer neprolazne estetske i upotrebne vrednosti, po najvišim evropskim standradima. Za razliku od većine proizvođača nameštaja koji su limitirani ponudom standardnih elemenata, naše proizvodne i tehnološke mogućnosti omogućavaju izradu elemenata najrazličitijih dimenzija, u potpunosti u skladu sa vašim zahtevima i željama.

Molimo Vas da najavite i zakažite termin za poručivanje Zomont Box Sytem elemenata i naši stručnjaci će Vam biti na raspolaganju za konsultacije i savete. Kontaktirajte nas telefonom ili email-om.